Pressmeddelanden

SDS AB vinner en order för en ny produkt "my next POS" i Benin värd 0.8 miljoner kronor

SDS AB, en ledande global leverantör av tekniklösningar för telekomoperatörer, meddelar idag att de har vunnit en betydande order för sin senaste product," my next POS", som löser en viktig strategisk fråga: var ska mina försäljningsställen placeras? Produkten erbjuder en innovativ lösning som gör det möjligt för företag att optimera placeringen av sina försäljningsställen och maximera sin lönsamhet, baserat på avanserad dataanalys av kundbeteended och sociodemografiska faktorer.

Denna nya produkt har en bred marknadspotential och kan användas både i mogna och växande marknader, både i kombination med bolagets produkt" Smart sales and distribution" och på fristående basis. SDS AB har satsat på att integrera den senaste maskininlärningsteknologin för att kontinuerligt förutsäga och optimera avkastningen på försäljningsställen och ge sina kunder en konkurrensfördel på marknaden.

"Vi är otroligt glada över att vinna denna order för vår nya produkt i Benin. Detta är en viktig milstolpe för oss och bekräftar vårt engagemang för att erbjuda innovativa och konkurrenskraftiga lösningar till våra kunder", säger Martin Schedin, interims VD på SDS AB. "Genom att kombinera vår expertis inom teknik och datadriven analys kan vi erbjuda företag en unik möjlighet att optimera sin försäljningsstrategi och maximera sina resultat."

Den nya produkten kommer att komplettera SDS AB:s befintliga portfölj av tekniklösningar och förväntas möta en stor efterfrågan på marknaden. Företaget har redan fått ett betydande antal förfrågningar från potentiella kunder som är angelägna om att dra nytta av denna banbrytande lösning.

SDS AB ser fram emot att fortsätta leverera innovativa lösningar och stärka sina partnerskap med företag över hela världen. Denna nya produkt kommer att bidra till att stärka företagets position som en pålitlig leverantör av tekniklösningar som optimerar företagsprocesser och driver framgång.

Intäkten kommer att tas under andra och tredje kvartalet och när ordern är installerad så kommer kunden att betala för support löpande

För mer information kontakta:

Martin Schedin

Chief Financial Officer

+46 70 438 14 42

martin.schedin@seamless.se

OM SDS
SDS är ett svenskt internationellt mjukvaruföretag som är specialiserat på mobila betaltjänster för mobiloperatörer, distributörer, återförsäljare och konsumenter. SDS säkerställer att telekomoperatörer kan sälja samtalstid, data och tilläggstjänster där SDS produkter och tjänster hanterar upp till 90 % av Teleoperatörens försäljning. Idag har SDS implementerat lösningar inom fintech, avancerad analys och Retail Value Management och där dessa produkter har lyckats omvandlas de till så kallade SaaS-lösningar.

SDS har cirka 288 anställda i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Pakistan och Indien. SDS hanterar årligen mer än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder USD. Via över 3 miljoner månatliga aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas, indirekt, mer än 1100 miljoner konsumenter globalt.

SDS aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.

Företagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB. info@fnca.se