Skapar långsiktigt aktieägarvärde

Varför investera?

Lär dig hur Seamless levererar affärsmässigt värde


Afrika

28 länder
49 kunder
4 kontor

Nordamerika

1 land
1 kund

Europa

7 länder
19 kunder
4 kontor

Asien

14 länder
17 kunder
5 kontor

Australien

1 länder
2 kunder

Sydamerika

1 land
1 kund

Snabb översikt


Kontakta oss

För att begära information eller lösa frågor via e-post, vänligen fyll i vårt kontaktformulär

KONTAKTA OSS

Prenumerera

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter

FAQ


SDS erbjuder en portfölj med homogena intelligenta lösningar som hjälper mobilnätverksoperatörer och telekomgrupper automatisera sin försäljnings- och distributionskedja. Våra produkter digitaliserar hela handelsprocessen för våra telekomkunder genom att hjälpa dem ta ombord nya återförsäljare och åka både den digitala och fysiska produktförsäljningen. Vi tillhandahåller också avancerade analysmetoder som ger dem praktiska insikter som leder till bättre beslutsfattande.

Vi är marknadsledare och var bland de första i branschen som investerade i en molnbaserad mjukvara, vilket har hjälpt oss få nya kontrakt och skapat stora fördelar för befintliga kunder. Vår homogena produktportfölj har utformats med målet att ge mobiloperatörer en oöverträffad operativ effektivitet och våra avancerade analysverktyg är marknadsledande när det gäller att ge kunden praktiska insikter.

Vårt mål är att fortsätta vår bana inom Fintech; vi har enorma kontaktytor med stora operatörer som fokuserar på återkommande intäkter och ökade transaktionsvolymer. Vi siktar på att växa organiskt med våra kunder samtidigt som vi fortsätter förvärva strategiskt för att bli ett större och mer lönsamt företag.

Kundomdömen

Se vad våra kunder säger om oss


Seamless har uppfyllt och överträffat våra behov och förväntningar i implementerings- och lanseringsfasen, samt under verksamhetens gång genom deras funktionsrika digitala teknikplattformar, affärsförståelse och marknadsanpassningsförmåga. Vi uppskattar den utmärkta kundsupport som SDS har gett oss, som har utgjort grunden för våra affärsbeslut.


Dwayne A. Davis
- CIO, Aliv Bahamas

Med hjälp av SDS lyckades vi uppnå en framgångsnivå på 99 % för elektroniska laddningstransaktioner och vi kan gladeligen säga att ERS 360 är den största intäktskanalen för MTN Jemen. Deras robusta produkter har gjort det möjligt för oss att utöka våra tjänster.


Sanad Abkar
- Specialist for Administration Intelligent Network, MTN Yemen

Seamless har rätt fokus och teknologi, samt flera års erfarenhet från andra marknader och samarbetar engagerat med oss för att leverera de plattformar och tjänster som kommer hjälpa Ethio Telecom att nå sina mål att digitalisera värdekedjan och leverera telekomtjänster till mer än 66 miljoner kunder över hela Etiopien.


Surafel Belay Hassen
- MD, Smart Digital Technologies Ethiopia