Pressmeddelanden

Offentliggörande av utfallet i Erbjudandet att förvärva aktier i Seamless Distribution Systems AB - handel på Nasdaq First North Premier inleds imorgon

Detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras eller distribueras, direkt eller indirekt, i eller till Australien, Kanada, Japan, Hongkong, Singapore, USA eller någon annan jurisdiktion där sådan åtgärd är föremål för legala restriktioner.

Läs den fullständiga pressreleasen på:
https://investor.sds.seamless.se/se/ipo/

För ytterligare information, kontakta:
Albin Rännar, VD, albin.rannar@seamless.se, +46 704 44 52 52

Denna information är sådan information som Seamless Distribution Systems AB är skyldig att offentliggöra enligt lag (1991:980) om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande kl. 17:53 CET den 20 juli 2017. 

Viktig Information

Informationen i detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande att förvärva värdepapper i USA. Värdepapper får inte erbjudas i USA utan registrering hos the United States Securities and Exchange Commission eller tillämpligt undantag från registreringskraven i U.S. Securities Act från 1933 i gällande lydelse ("Securities Act"). Varken Seamless Distribution AB eller Seamless Distribution Systems AB avser registrera någon del av erbjudandet i USA eller lämna ett erbjudande till allmänheten i USA avseende aktier. Värdepapper som säljs i USA kommer endast att säljas till personer som är "qualified institutional buyers" (såsom dessa definieras i Rule 144A i the Securities Act) i enlighet med Rule 144A.

Detta dokument får endast distribueras till och riktar sig enbart till (i) personer som befinner sig utom Storbritannien eller (ii) till professionella investerare som faller inom Article 19(5) av Financial Services and Markets Act 2000 (Financial Promotion) Order 2005 ("Order") eller (iii) bolag med högt eget kapital och andra personer till vilka det lagligen kan kommuniceras, vilka faller inom Article 49(2) (a) till (d) av Order (samtliga sådana personer i (i), (ii), och (iii) ovan benämns gemensamt som "Relevanta Personer"). Aktierna och inköpsrätterna är endast tillgängliga för, och en inbjudan, erbjudande eller avtal om att teckna, köpa eller på annat vis förvärva sådana värdepapper kommer endast att ske till Relevanta Personer. En person som inte är en Relevant Person ska inte agera på basis av eller förlita sig på detta dokument eller något av dess innehåll.

FCA/ICMA stabilisering är tillämplig.

I medlemsstater i det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet ("EES") vilka har implementerat Prospektdirektivet (förutom Sverige) är detta pressmeddelande endast avsett för och är endast riktat till kvalificerade investerare i sådan medlemsstat, såsom dessa definieras i Prospektdirektivet. Uttrycket "Prospektdirektivet" betyder Europaparlamentets och rådets direktiv 2003/71/EG (och tillägg därtill, inklusive Europaparlamentets och rådets direktiv 2010/73/EU, i den utsträckning det implementerats i relevant medlemsstat) och inkluderar varje relevant implementeringsåtgärd i relevant medlemsstat.