Pressmeddelanden

MATS VICTORIN LÄMNAR VD-POSTEN PÅ SDS SAMT JOHAN WILSBY LÄMNAR SIN PLATS I STYRELSEN

I samband med att Leif Frykman avgått som styrelseordförande så har även Seamless Distribution Systems VD Mats Victorin och styrelseledamot Johan Wilsby meddelat att de lämnar sina poster. Styrelsen har utsett Martin Schedin till tillförordnad VD. Martin Schedin har varit CFO på SDS sedan 2018. Rekrytering av ny VD har inletts.

"Vi tackar Mats Victorin för dessa fem månader som accelererat SDS produkt- och tillväxtstrategi. När arbetet och bolaget nu går in i en ny fas, har styrelsen kommit fram till det här är rätt tid för byte av ledarprofil. Vi tackar även Johan Wilsby för värdefulla insatser i styrelsen under snart ett och ett halvt år. Det känns väldigt tryggt att Martin Schedin kliver fram som tillförordnad VD under tiden rekryteringen av en ny VD sker. Martin kan bolaget utan och innan och kommer se till att SDS driver den satta strategin framåt", säger Martin Roos

För mer information kontakta:

Martin Schedin

Chief Financial Officer

+46 70 438 14 42

martin.schedin@seamless.se

Denna information är sådan information som Seamless Distribution Systems AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande genom ovanstående kontaktpersons försorg den 2 juni 2022 kl. 11:45 CEST.

OM SDS
SDS är ett svenskt internationellt mjukvaruföretag som är specialiserat på mobila betaltjänster för mobiloperatörer, distributörer, återförsäljare och konsumenter. SDS säkerställer att telekomoperatörer kan sälja samtalstid, data och tilläggstjänster där SDS produkter och tjänster hanterar upp till 90 % av Teleoperatörens försäljning.

Idag har SDS implementerat lösningar inom fintech, avancerad analys och Retail Value Management och där dessa lösningar har lyckats omvandlas de till så kallade SaaS-lösningar.

SDS har cirka 320 anställda i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Förenade Arabemiraten, Pakistan och Indien. SDS hanterar årligen mer än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder USD. Via över 3 miljoner månatliga aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas, indirekt, mer än 1100 miljoner konsumenter globalt.

SDS aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.

Företagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, telefon 08-528 00 399. info@fnca.se