Nyheter

Seamless Distribution Systems AB utser ABG Sundal Collier ASA till likviditetsgarant

Seamless Distribtuion Systems AB (publ) ("SDS") har ingått avtal med ABG Sundal Collier ASA ("ABGSC") om att ABGSC skall agera likviditetsgarant i SDS aktie från och med den 1 november 2018, inom ramen för Nasdaq Stockholm AB: s system för likviditetsgaranti. ABGSC kommer i sitt uppdrag som likviditetsgarant att kontinuerligt ställa handelsposter på vardera köp- och säljsida i orderboken för SDS aktie samt tillse att det hålls en förutbestämd spread i aktien. Syftet med likviditetsgarantin är att främja likviditeten i aktien och säkerställa en låg spread mellan köp- och säljkurs.

2018-10-24

För mer information vänligen kontakta:
Martin Schedin CFO,
070-438 1442

Om SDS
SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala transaktioner. Bolaget har kunder på 28 marknader som når över 200 miljoner mobilkonsumenter via fler än 675 000 återförsäljare. SDS har cirka 140 medarbetare i Sverige, Belgien, Ghana, USA, Pakistan, Indien, Ecuador och Förenade Arabemiraten.

Med över 16 års erfarenhet fokuserar SDS på hög kundnöjdhet och effektiv utveckling. SDS hanterar årligen över 5,3 miljarder transaktioner och möjliggör för den växande befolkningen i tillväxtländer att bli en del av den mobila revolutionen.

SDS aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, telefonnummer 08-5030 1550.

1
2
...
14
>>

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.