Nyheter

SDS sÀkrar ytterligare order för integrationstjÀnster frÄn projektet med Telenor Pakistan till ett vÀrde av 4,0 miljoner SEK

Efter att ha varit framgångsrika med att få ordern från Telenor Pakistan till ett värde av 1,0 miljoner USD, säkerställer SDS ytterligare en order från huvudleverantören i Telenor Pakistans digitala transformationsprojekt.

Som en del av avtalet kommer SDS att leverera ytterligare tjänster för att komplettera implementeringen av deras toppmoderna transaktionsplattform ERS 360. Lösningen gör det möjligt för Telenor Pakistan att optimera försäljning och distribution och i slutändan maximera vinstmarginalerna.

Denna order på ytterligare tjänster förväntades i den första affären med Telenor Pakistan och kommer att genomföras under tredje kvartalet 2021 och framåt och ytterligare stärka SDS: s position på den sydasiatiska marknaden.

För mer information kontakta:
Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42
martin.schedin@seamless.se

Om SDS
SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala konton och transaktioner.

SDS har, efter förvärvet av Riaktr, ca 300 medarbetare i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Elfenbenskusten, Förenade Arabemiraten, Pakistan, Indien och Indonesien.

SDS kommer, efter förvärvet av Riaktr, att årligen hantera fler än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder US Dollar. Via över 3 miljoner månatligt aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas globalt över 700 miljoner konsumenter.

SDS aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.

Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, telefonnummer 08-528 00 399.
info@fnca.se

1
2
...
14
>>

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.