Nyheter

SDS fÄr en order vÀrd 6,7 miljoner SEK frÄn en av de största operatörerna i Nigeria

Seamless Distribution Systems AB (SDS) har fått en order på en USSD gateway och applikationsportal från en av Nigerias största mobiloperatörer. Denna order inkluderar distribution av en viktig intäktsförstärkande plattform för kundens mervärdetjänster (VAS) och serviceerbjudanden.

SDS kommer att leverera en toppmodern USSD-gateway plattform och applikationsportal, som gör det möjligt för teleoperatören att driva abonnenttillgång till sina olika tjänster och erbjudanden. Som ett resultat kommer teleoperatören att dra nytta av ökad försäljningsfunktion samt processeffektivitet i sin enorma distributionskedja.

"Med denna order syftar mobiloperatören till att påskynda marknadstillväxt och högre penetration av deras mervärdetjänster och serviceerbjudanden. Denna affär är ett bevis på värdet och anpassningsförmågan hos vårt erbjudande, vilket fortsätter att bevisas av de globala operatörerna som litar på att SDS uppfyller deras affärsbehov. ", säger Tommy Eriksson, VD för SDS.

Intäkterna från denna order förväntas redovisas från tredje kvartalet 2021 och framåt.

För mer information kontakta:
Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42
martin.schedin@seamless.se

Om SDS
SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala konton och transaktioner.

SDS har, efter förvärvet av Riaktr, ca 300 medarbetare i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Elfenbenskusten, Förenade Arabemiraten, Pakistan, Indien och Indonesien.

SDS kommer, efter förvärvet av Riaktr, att årligen hantera fler än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder US Dollar. Via över 3 miljoner månatligt aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas globalt över 700 miljoner konsumenter.

SDS aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.

Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, telefonnummer 08-528 00 399.
info@fnca.se

1
2
...
14
>>

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.