Nyheter

SDS erhÄller ytterligare en order frÄn Telenor till ett vÀrde av 11 miljoner kronor

Seamless Distribution Systems (SDS) har fått ytterligare en order från Telenor. Seamless ska migrera och ersätta en konkurrents lösning i Grameenphone Bangladesh. Ordern är den andra från Telenor idag och är värd 11 miljoner Kronor. SDS har därmed ökat sin orderstock med totalt 20 miljoner kronor idag.

" Det är otroligt glädjande att SDS på så kort tid nu har vunnit två ordrar från Telenor. I Bangladesh har Telenor mer än 80 miljoner kunder. Detta visar att vi har ett mycket attraktivt och väl anpassat erbjudande för några av världens största mobiloperatörer. Vi ser nu fram emot ett långsiktigt samarbete med Telenor¨, säger Tommy Eriksson, VD för SDS Group.

SDS kommer att implementera en toppmodern egenutvecklad transaktionsplattform ERS 360, som inkluderar digitala konton, transaktionshantering och support för flera olika tekniker för att kommunicera med försäljningsagenter och återförsäljare . Det gör det möjligt för teleoperatören att styra, övervaka och optimera hela försäljningen och distributionen. Som ett resultat får teleoperatören fördelar med kostnads- och processeffektivitet utöver ett antal verktyg för att stimulera ökad försäljning i sin enorma distributionskedja.

Partnerskapet innebär en viktig utvidgning av SDS' kundbas och stadigt positionerar SDS i södra asiatiska marknaden. Intäkter från denna affär förväntas komma från det andra kvartalet 202 1 och framåt.

För mer information kontakta:
Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42
martin.schedin@seamless.se

Denna information är sådan information som Seamless Distribution Systems AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande genom ovanstående kontaktpersons försorg den 28 juni 2021 kl. 11:30 CEST.

Om SDS
SDS är ett svenskt mjukvarubolag med lösningar för elektronisk distribution av tjänster till privatkonsumenter via mobiloperatörer i tillväxtländer. Bolaget erbjuder sina företagskunder en helhetslösning för digitala konton och transaktioner.

SDS har, efter förvärvet av Riaktr, ca 300 medarbetare i Sverige, Frankrike, Belgien, Rumänien, Sydafrika, Ghana, Nigeria, Elfenbenskusten, Förenade Arabemiraten, Pakistan, Indien och Indonesien.

SDS kommer, efter förvärvet av Riaktr, att årligen hantera fler än 15 miljarder transaktioner värda över 14 miljarder US Dollar. Via över 3 miljoner månatligt aktiva återförsäljare av digitala produkter betjänas globalt över 650 miljoner konsumenter.

SDS aktie är noterad på Nasdaq First North Premier.

Bolagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, telefonnummer 08-528 00 399.
info@fnca.se

1
2
...
14
>>

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.