Nyheter

SDS erhÄller order vÀrd 7 miljoner SEK frÄn en ledande mobiloperatör i Botswana.

SDS har tagit en order värd 7 miljoner SEK från en ledande mobiloperatör i Botswana. Affären kommer från en kund som ingick i förvärvet av eServGlobal i juni 2019 och avser plattformsbyte från PayMobile till SDS:s flaggskeppsprodukt ERS 360 samt ett supportavtal som löper över fem år.

"Ordern kommer från en av kunderna hos eServGlobal och är ett bevis på det förtroende kunden har för oss när de går från en äldre plattform till vår flaggskeppsprodukt, ERS 360 °. Migreringen möjliggör för operatören att förbättra sin operativa prestanda", säger Tommy Eriksson, VD för SDS.

Kunden migrerar till SDS:s flaggskeppsplattform, ERS 360°, vilket möjliggör att senare lägga till ytterligare tillväxtfunktioner från SDS:s utbud. Migrationen förväntas hjälpa kunden att uppnå operativ excellens för försäljning och distribution.

Ordern är ett viktigt steg för att fortsätta den långsiktiga relationen och samarbetet med kunden. Kontraktet innefattar både ett initialt plattformsbyte och support under en femårsperiod. Intäkterna från plattformbytet uppgår till 2 miljoner SEK och förväntas att redovisas under tredje och fjärde kvartalet 2020.

För mer information, vänligen kontakta:
Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42
martin.schedin@seamless.se

Om Seamless Distribution Systems AB (SDS)
SDS, Seamless Distribution Systems AB, är ett svenskt mjukvaruföretag som tillhandahåller lösningar och tjänster för digital försäljning och distribution till privatpersoner genom mobiloperatörer i tillväxtländer. Företaget erbjuder sina företagskunder en komplett lösning för digital distribution och hantering av elektroniska transaktioner. SDS förvärvade eServGlobal i juli 2019. SDS-koncernen har kunder i alla delar av världen i över 50 länder och når över 500 miljoner mobilanvändare genom mer än 2 000 000 aktiva försäljningsställen. SDS har cirka 220 anställda i Sverige, Frankrike, Rumänien, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Indonesien, Sydafrika, Ecuador och Förenade Arabemiraten. Med över 30 års erfarenhet fokuserar SDS på hög kundtillfredsställelse och effektiv drift. SDS hanterar över 15 miljarder transaktioner årligen, värda mer än 14 miljarder dollar och gör det möjligt för den växande befolkningen i tillväxtlander att bli en del av den mobila revolutionen.

SDS-aktier är noterade pa Nasdaq First North Premier.
Företagets certifierade rådgivare är FNCA Sweden AB, telefonnummer 08-528 00 399, epost: info@fnca.se

1
2
...
14
>>

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.