Nyheter

Genombrottsorder pÄ 7,5 MSEK frÄn en av vÀrldens största telekomgrupper

Seamless Distribution Systems (SDS) har fått en genombrottsorder värd 7,5 miljoner SEK från en av världens största teleoperatörsgrupper. Ordern har erhållits via SDS:s kenyanska partner, Baran Telecom Networks, och avser leverans av en fullskalig supply chain-lösning. Ordern är den första till denna kund och innebär, förutom expansion till en ny marknad med framtida ytterligare möjligheter, att SDS avsevärt stärker sin kundbas och produktportfölj.

"Att vi nu inleder ett samarbete med en av världens största teleoperatörsgrupper är en väsentlig strategisk milstolpe för oss. Våra produkters värde och anpassningsbarhet fortsätter att bevisas genom det stora antalet leverantörer som ser fördelarna med SDS produkter. Vi ser fram emot att etablera ett långvarigt samarbete med denna mycket respekterade teleoperatörsgrupp," säger Tommy Eriksson, vd för SDS.

SDS kommer att implementera en toppmodern, fullskalig version av SFO "Sales Force Optimizations" produktsvit hos kunden. Det möjliggör för teleoperatören att styra, övervaka och optimera hela försäljnings- och distributionskedjan för ett komplett utbud av fysiska och digitala produkter. Plattformen innehåller maskininlärning och prediktiv analys för att kontinuerligt förbättra prognoser för optimering av kundens logistikkedja. Som ett resultat kan teleoperatören uppnå väsentliga kostnadsbesparingar genom effektiva kostnads- och processförbättringar i hela sin distributionskedja, samt optimerar rörelsekapitalet.

Samarbetet representerar en viktig expansion av SDS:s kundbas och stärker produktsviten för telekomdomänen. Intäkterna från denna order förväntas redovisas från och med tredje kvartalet 2020 och framåt och vi ser fram emot att erhålla återkommande intäkter över flera år framöver.

För mer information, vänligen kontakta:
Martin Schedin
Chief Financial Officer
+46 70 438 14 42
martin.schedin@seamless.se

Denna information är sådan information som Seamless Distribution Systems AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande genom ovanstående kontaktpersons försorg den 21 september 2020 kl. 08:45 CEST.

Om Seamless Distribution Systems AB (SDS)
SDS, Seamless Distribution Systems AB, ar ett svenskt mjukvaruforetag som tillhandahaller losningar och tjanster for digital forsaljning och distribution till privatpersoner genom m
obiloperatorer i tillvaxtlander. Foretaget erbjuder sina foretagskunder en komplett losning for digital distribution och hantering av elektroniska transaktioner. SDS forvarvade eServGlobal i juli 2019. SDS-koncernen nu har kunder i alla delar av varlden i mer an 50 lander och nar over 500 miljoner mobilanvandare genom mer an 2 000 000 aktiva forsaljningsstallen. SDS har cirka 220 anstallda i Sverige, Frankrike, Rumanien, Belgien, Ghana, Nigeria, USA, Pakistan, Indien, Indonesien, Sydafrika, Ecuador och Forenade Arabemiraten. Med over 30 ars erfarenhet fokuserar SDS pa hog kundtillfredsstallelse och effektiv drift. SDS hanterar over 15 miljarder transaktioner arligen, varda mer an 14 miljarder dollar och gor det mojligt for den vaxande befolkningen i tillvaxtlander att bli en del av den mobila revolutionen.

SDS-aktier ar noterade pa Nasdaq First North Premier.
Foretagets certifierade radgivare ar FNCA Sweden AB, telefonnummer 08-528 00 399, epost: info@fnca.se

2020-10-14
Regulatorisk
1
2
3
4
5

Prenumerera

Pressmeddelanden och rapporter via E-post.